Over Ons

Margreet Leemhuis, Chiropractor

Margreet Leemhuis is in 2000 cum laude afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland.

Na haar studie volgde ze diverse seminars om zich te verdiepen in de behandeling van baby’s en kinderen.

Ze heeft ruim 3 jaar gewerkt in Praktijk Chiropractie Doetinchem en 5 jaar in Chiropractie Stegeman te Scheveningen. Zij is vanaf juni 2009 werkzaam in Chiropractie Wassenaar en vanaf 2010 praktijkhouder.

In 2006 besloot Margreet nog drie jaar (parttime) door te studeren om Diplomate te worden van de American Chiropractic Neurology Board. Dit instituut is lid van de National Organization for Competency Assurance (USA) en geaccrediteerd door National Commission for Certification Agencies, hierbij zijn alle medische specialisten in Amerika aangesloten en worden hierdoor erkend.In 2009 behaalde ze de titel D.A.C.N.B. (Diplomate of The American Chiropractic Neurology Board).

Margreet Leemhuis, Chiropractor

Kersti Kukk, Chiropractor

Kersti groeide op in Estland, in het plaatsje Mudaaugu .

Na haar middelbare school studeerde zij Politicologie aan de universiteit van Tartu. Als Erasmus student studeerde zei een jaar in Frankrijk aan de universiteit in Bordeau (Sciences Politiques).

Hierna volgde een jaar in Rusland, waar zij Russisch en politicologie studeerde. In 2012 besloot zij een carriereswitch te maken en begon ze aan haar studie chiropractie in Barcelona, welke zij in 2017 afrondde.

Kersti spreekt maar liefst 7 talen! Frans, Spaans, Noors, Engels, Nederlands, Ests en Russisch.
Binnen het vak van de chiropractie heeft zij speciale aandacht voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.

Ze is sinds ruim 1 jaar werkzaam in Nederland, woont samen met haar Belgische partner in Haarlem en is moeder van Emma (2015) en Mia (2018).

Onze chiropractoren zijn officieel geregistreerd bij zowel de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) als Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).