Over Ons


Margreet Leemhuis, Chiropractor

Margreet Leemhuis is in 2000 cum laude afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland.

Na haar studie volgde ze diverse seminars om zich te verdiepen in de behandeling van baby’s en kinderen.

Ze heeft ruim 3 jaar gewerkt in Praktijk Chiropractie Doetinchem en 5 jaar in Chiropractie Stegeman te Scheveningen. Zij is vanaf juni 2009 werkzaam in Chiropractie Wassenaar en vanaf 2010 praktijkhouder.

In 2006 besloot Margreet nog drie jaar (parttime) door te studeren. In 2009 behaalde ze de titel D.A.C.N.B. (Diplomate of The American Chiropractic Neurology Board).

Haar speciale interesse gaat uit naar het behandelen van neurologische klachten zoals duizeligheid, hersenschudding, whiplash en de behandeling van baby’s en van kinderen met leer- en gedragsproblemen zoals AD(H)D, Dyslexie en ASS.

Margreet woont met haar man en dochter Noa (2007) en zoon Senna (2009) in Wassenaar. In haar vrije tijd tennist ze graag en doet zij aan yoga.Kersti Kukk, Chiropractor

Kersti groeide op in Estland, in het plaatsje Mudaaugu .

Na haar middelbare school studeerde zij Politicologie aan de universiteit van TartuAls Erasmus student studeerde zei een jaar in Frankrijk aan de universiteit in Bordeau (Sciences Politiques).

Hierna volgde een jaar in Rusland, waar zij Russisch en politicologie studeerde. In 2012 besloot zij een carrièreswitch te maken en begon ze aan haar studie chiropractie in Barcelona, welke zij in 2017 afrondde.

Kersti spreekt maar liefst 7 talen! Frans, Spaans, Noors, Engels, Nederlands, Ests en Russisch.
Binnen het vak van de chiropractie heeft zij speciale aandacht voor functionele neurologie en “functional medicine” en in het bijzonder voor de behandeling van patiënten met PCS (PostConcussieSyndroom).

Ze is sinds 2018 werkzaam in Nederland, woont samen met haar Belgische partner in Haarlem en is moeder van Emma (2015) en Mia (2018).Imke van Loon, Chiropractor

Imke van Loon is opgegroeid in Voorschoten en zat in Wassenaar op de middelbare school. Hierna heeft zij een Bachelor diploma behaald in Bewegingswetenschappen in Maastricht.  Na het behalen van dit diploma is zij Chiropractie gaan studeren aan de AECC in Engeland en studeerde daar in 2012 cum laude af.  In haar laatste jaar begeleide zij een rugbyteam en sindsdien is interesse in het begeleiden van sporters gebleven.

Imke heeft sinds 2012 ervaring opgedaan in verschillende chiropractie praktijken. Zij specialiseerde zich in 2016 verder in sportchiropractie door het behalen van de internationale kwalificatie voor sportchiropractoren (ICSSD) in Zwitserland.

Imke heeft zelf veel affiniteit met sport. Zij doet zelf regelmatig triatlons, ze bootcampt en doet aan yoga. In haar vrije tijd is zij ook veel te vinden bij haar eigen paard.

Samenwerking met andere behandelaars en specialisten vind zij erg belangrijk omdat zij er in gelooft dat verschillende specialismen elkaar kunnen versterken.

Imke is lid van de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en maakt deel uit van de PR-commissie van deze beroepsvereniging waarin zij zich sterk maakt voor verdere erkenning van chiropractie in Nederland.

Imke woont samen met haar vriend en kat in Delft.

Specialisaties:
– sportchiropractie (ICSSD diploma);
dierenchiropractie (IAVC diploma);
– verdere bijscholing voor o.a. behandeling van kinderen en zwangere vrouwen.Onze chiropractoren zijn officieel geregistreerd bij zowel de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) als Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).

Marian Meskers, Assistent

Marian is al sinds 2004 het vaste gezicht achter de balie.

Wat Marian het leukste vindt aan dit werk?

“Het contact met de patiënten en horen dat zij na een aantal behandelingen steeds enthousiaster worden over chiropractie. De praktijk is een fijne dynamische werkplek, zeker nu meerdere chiropractoren en ook andere zorgverleners hier werkzaam zijn.”Myriam Spanjaard, Assistent en Trainer

Myriam werkt als assistente en ook als NeuroBalans trainer in de praktijk.

Wat Myriam het leukste vindt aan dit werk?

“Dat ik NeuroBalans trainer ben geworden is het mooiste wat mij is overkomen”. Als kind had ik het moeilijk op school, pas als volwassene werd ik zelf met ADHD gediagnosticeerd. Nu mag ik samen met Margreet kinderen en volwassenen helpen hun weg naar een leven in balans, rust en zelfvertrouwen te vinden. Hoe mooi is dat?”Darien Weiner, Assistent

Darien werkt een aantal uren per week achter de balie en is verantwoordelijk voor de website en nieuwsbrieven van de praktijk en alle technische zaken en onderhoud.