Over Ons


Margreet Leemhuis, Chiropractor

Margreet Leemhuis is in 2000 cum laude afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland.

Na haar studie volgde ze diverse seminars om zich te verdiepen in de behandeling van baby’s en kinderen.

Ze heeft ruim 3 jaar gewerkt in Praktijk Chiropractie Doetinchem en 5 jaar in Chiropractie Stegeman te Scheveningen. Zij is vanaf juni 2009 werkzaam bij Chiropractie Wassenaar en vanaf 2010 praktijkhouder.

In 2006 besloot Margreet nog drie jaar (parttime) door te studeren. In 2009 behaalde ze de titel D.A.C.N.B. (Diplomate of The American Chiropractic Neurology Board) en werd zij lid van de Chiropractische Functionele Neurologie Nederland (CFNN).

Naast de behandeling van nek- en rugklachten gaat haar speciale interesse uit naar het behandelen van neurologische klachten zoals migraine, duizeligheid, hersenschudding, whiplash en de behandeling van baby’s en van kinderen met leer- en gedragsproblemen zoals AD(H)D, Dyslexie en ASS. In 2019 werd zij “FELLOW of the International Board of Functional Neurology in Childhood Neurodevelopmental Disorders for Healthcare”. In Nederland zijn er maar 3 chiropractoren met deze specialisatie.

Margreet woont met haar man, dochter Noa (2007), zoon Senna (2009) en hond Buddy in Wassenaar. In haar vrije tijd tennist, wandelt en leest zij graag. Ook is zij lid van de SoroptimistenClub Wassenaar/Voorschoten. Soroptimisten willen de levensomstandigheden en de status van vrouwen en meisjes verbeteren door middel van onderwijs en economische en politieke bekrachtiging.Imke van Loon, Chiropractor

Imke van Loon is opgegroeid in Voorschoten en zat in Wassenaar op de middelbare school. Hierna heeft zij een Bachelor diploma behaald in Bewegingswetenschappen in Maastricht. Na het behalen van dit diploma is zij Chiropractie gaan studeren aan de AECC in Engeland en studeerde daar in 2012 cum laude af.  In haar laatste jaar begeleide zij een rugbyteam en sindsdien is de interesse in het begeleiden van sporters gebleven.

Imke heeft sinds 2012 ervaring opgedaan in verschillende chiropractiepraktijken. Zij specialiseerde zich in 2016 verder in sportchiropractie door het behalen van de internationale kwalificatie voor sportchiropractoren (ICSSD) in Zwitserland.

Imke heeft zelf veel affiniteit met sport. Zij doet zelf regelmatig triatlons, bootcamps en yoga. In haar vrije tijd is zij ook veel te vinden bij haar eigen paard.

Samenwerking met andere behandelaars en specialisten vind zij erg belangrijk omdat zij er in gelooft dat verschillende specialismen elkaar kunnen versterken.

Imke woont samen met haar vriend en twee zoontjes in Delft.

Specialisaties:
- sportchiropractie (ICSSD diploma);
- dierenchiropractie (IAVC diploma);
- verdere bijscholing voor o.a. behandeling van kinderen en zwangere vrouwen.Onze chiropractoren zijn officieel geregistreerd bij zowel de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) als de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).

Marian Meskers, Assistent

Marian is al sinds 2004 het vaste gezicht achter de balie.

Wat Marian het leukste vindt aan dit werk?

"Het contact met de patiënten en horen dat zij na een aantal behandelingen steeds enthousiaster worden over chiropractie. De praktijk is een fijne dynamische werkplek, zeker nu meerdere chiropractoren en ook andere zorgverleners hier werkzaam zijn."Myriam Spanjaard, Assistente en Trainer

Myriam werkt als assistente en ook als NeuroBalans trainer in de praktijk.

Wat Myriam het leukste vindt aan dit werk?

"Dat ik NeuroBalans trainer ben geworden is het mooiste wat mij is overkomen”. Als kind had ik het moeilijk op school, pas als volwassene werd ik zelf met ADHD gediagnosticeerd. Nu mag ik samen met Margreet kinderen en volwassenen helpen hun weg naar een leven in balans, rust en zelfvertrouwen te vinden. Hoe mooi is dat?”Corine van der Nagel, assistente

Corine is sinds 2022 werkzaam bij Chiropractie Wassenaar. Daarvoor is zij lange tijd werkzaam geweest als doktersassistente. Corine werkt op de dinsdagmiddag en vrijdag.


Tessa Deighton, assistente

Tessa werkt sinds de zomer van 2023 bij onze praktijk. Zij heeft hiervoor altijd in winkels gewerkt, maar wilde wat meer ervaring opdoen in het vakgebied wat zij heeft gestudeerd. Dat is namelijk Office management aan Schoevers.

Voordat Tessa hier kwam werken, bezocht zij onze praktijk al jaren als patiënt.

Tessa woont samen met haar man, twee dochters en hondje.