Over Ons


Margreet Leemhuis, Chiropractor

Margreet Leemhuis is in 2000 cum laude afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland.

Na haar studie volgde ze diverse seminars om zich te verdiepen in de behandeling van baby’s en kinderen.

Ze heeft ruim 3 jaar gewerkt in Praktijk Chiropractie Doetinchem en 5 jaar in Chiropractie Stegeman te Scheveningen. Zij is vanaf juni 2009 werkzaam in Chiropractie Wassenaar en vanaf 2010 praktijkhouder.

In 2006 besloot Margreet nog drie jaar (parttime) door te studeren om Diplomate te worden van de American Chiropractic Neurology Board. Dit instituut is lid van de National Organization for Competency Assurance (USA) en geaccrediteerd door National Commission for Certification Agencies, hierbij zijn alle medische specialisten in Amerika aangesloten en worden hierdoor erkend.In 2009 behaalde ze de titel D.A.C.N.B. (Diplomate of The American Chiropractic Neurology Board).


Margreet Leemhuis, Chiropractor

Kersti Kukk, Chiropractor

Kersti groeide op in Estland, in het plaatsje Mudaaugu .

Na haar middelbare school studeerde zij Politicologie aan de universiteit van Tartu. Als Erasmus student studeerde zei een jaar in Frankrijk aan de universiteit in Bordeau (Sciences Politiques).

Hierna volgde een jaar in Rusland, waar zij Russisch en politicologie studeerde. In 2012 besloot zij een carriereswitch te maken en begon ze aan haar studie chiropractie in Barcelona, welke zij in 2017 afrondde.

Kersti spreekt maar liefst 7 talen! Frans, Spaans, Noors, Engels, Nederlands, Ests en Russisch.
Binnen het vak van de chiropractie heeft zij speciale aandacht voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.

Ze is sinds ruim 1 jaar werkzaam in Nederland, woont samen met haar Belgische partner in Haarlem en is moeder van Emma (2015) en Mia (2018).


Imke van Loon, Chiropractor

Imke van Loon (1985) is opgegroeid in Voorschoten en zat in Wassenaar op de middelbare school. Hierna heeft zij een Bachelor diploma behaald in Bewegingswetenschappen in Maastricht.  Na het behalen van dit diploma is zij Chiropractie gaan studeren aan de AECC in Engeland en studeerde daar in 2012 cum laude af.  In haar laatste jaar begeleide zij een rugbyteam en sindsdien is interesse in het begeleiden van sporters gebleven.

Imke heeft sinds 2012 ervaring opgedaan in verschillende chiropractie praktijken. Zij specialiseerde zich in 2016 verder in sportchiropractie door het behalen van de internationale kwalificatie voor sportchiropractoren (ICSSD) in Zwitserland.

Imke heeft zelf veel affiniteit met sport. Zij doet zelf regelmatig triatlons, ze bootcampt en doet aan yoga. In haar vrije tijd is zij ook veel te vinden bij haar eigen paard.

Samenwerking met andere behandelaars en specialisten vind zij erg belangrijk omdat zij er in gelooft dat verschillende specialismen elkaar kunnen versterken.

Imke is lid van de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en maakt deel uit van de PR-commissie van deze beroepsvereniging waarin zij zich sterk maakt voor verdere erkenning van chiropractie in Nederland.

Imke woont samen met haar vriend en kat in Delft.

Specialisaties:
– sportchiropractie (ICSSD diploma);
dierenchiropractie (IAVC diploma);
– verdere bijscholing voor o.a. behandeling van kinderen en zwangere vrouwen.

Onze chiropractoren zijn officieel geregistreerd bij zowel de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) als Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).