Over Ons

Spine

Margreet Leemhuis, Chiropractor

Margreet Leemhuis is in 2000 cum laude afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland.

Na haar studie volgde ze diverse seminars om zich te verdiepen in de behandeling van baby's en kinderen.

Ze heeft ruim 3 jaar gewerkt in Praktijk Chiropractie Doetinchem en 5 jaar in Chiropractie Stegeman te Scheveningen. Zij is vanaf juni 2009 werkzaam in Chiropractie Wassenaar en vanaf 2010 praktijkhouder.

In 2006 besloot Margreet nog drie jaar (parttime) door te studeren om Diplomate te worden van de American Chiropractic Neurology Board. Dit instituut is lid van de National Organization for Competency Assurance (USA) en geaccrediteerd door National Commission for Certification Agencies, hierbij zijn alle medische specialisten in Amerika aangesloten en worden hierdoor erkend.In 2009 behaalde ze de titel D.A.C.N.B. (Diplomate of The American Chiropractic Neurology Board).

Margreet Leemhuis is officieel geregistreerd bij zowel de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) als Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).

 

Spine

Pilar Sánchez, Chiropractor

Pilar is geboren in Madrid en heeft voordat ze chiropractie ging studeren al een master opleiding voltooid in Aangepaste Bewegingswetenschappen. Pilar heeft hierna cum laude de 5 jarige studie chiropractie aan de universiteit van South Wales afgerond. Gedurende haar studies heeft Pilar gewerkt met mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking en ook vrijwilligerswerk gedaan voor het International Paralympisch Comité. Pilar is in 2017 teruggekomen vanuit Peru waar zij met haar Nederlandse partner als chiropractor aan het werk was.

Pilar Sanchez is officieel geregistreerd bij zowel de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren als Dutch Chiropractic Federation (DCF).

Wanneer Pilar niet met chiropractie bezig is, speelt ze graag basketbal, doet ze yoga of reist ze.

 

SCN NCA Logo Stichting Nationaal Register van Chiropractoren DCF